Info
Veenendaal | Gepubliceerd op: 26 juli 2015
Pitch
De eerste release voor de Apple Watch en extra informatie over incidenten http://pr.co/p/002agj
Samenvatting
De eerste release voor de Apple Watch en extra informatie over incidenten
Details

Yay, een nieuwe update voor de iPhone app. Dit is de release waarin onze eerste Apple Watch app zit . Early adopters van de Apple Watch kunnen Flitsmeister vanaf nu starten/stoppen vanaf hun pols. Ook is de Flitsmeister aankomsttijd widget als Glance (voor de Nederlanders onder ons: ''snelle blik'') in te stellen op je Watch. We horen graag wat jullie van deze eerste versie vinden zodat we hem de komende maanden kunnen verbeteren.

We zijn niet alleen bezig geweest met de Apple Watch. Uiteraard hebben we ook nog gekeken hoe we de informatie over de huidige situatie op de weg konden verbeteren en dat is gelukt. Vanaf nu zitten er ook incidenten in Flitsmeister. We vertellen je of er rijstroken zijn afgesloten op je route, of er aan de weg wordt gewerkt en we waarschuwen je ook zodra je een ongeval nadert. Incidenten zijn zichtbaar op je dashboard maar worden ook voorgelezen door een zwoele stem zodra ze voor jou echt relevant worden. Nice, niet?!

Kortom de app is nu te gebruiken op een nieuw device en is daarnaast ook uitgerust met nog uitgebreidere informatie over de huidige situatie op de weg.

Citaten
De Apple Watch geeft onze dienst weer een extra dimensie. Het is een toevoeging die het gebruik van de app weer een stuk makkelijker maakt. Naast de Apple Watch app is de toevoeging van incidenten ook een mooie stap. Het informatiestuk dat we via Flitsmeister aan de weggebruiker aanbieden is hiermee naar een nog hoger level gebracht.

— Jorn de Vries