Radio 538 en SLAM! eerste zenders met vertragingstijden door Flitsmeister

07 SEPTEMBER 2015, VEENENDAAL
Samenvatting
De verkeersinformatie bij de radiozenders Radio 538 en SLAM!, onderdeel van de 538 Groep, wordt vanaf maandag 7 september compleet verzorgd door Flitsmeister.

De verkeersinformatie bij de radiozenders Radio 538 en SLAM!, onderdeel van de 538 Groep, wordt vanaf maandag 7 september compleet verzorgd door Flitsmeister. Daarbij worden niet alleen de flitsers maar ook de locaties en duur van de vertragingen gemeld door Flitsmeister. De combinatie van deze verkeersinformatie door deze partij is nieuw op de Nederlandse radio. Deze service is, naast de meldingen op de radio, ook per direct beschikbaar op 538.nl en in de nabije toekomst op alle platformen van Radio 538, zoals de 538 app.

Citaten
"De samenwerking met het grootste radiostation van Nederland is een geweldige mogelijkheid om ons bereik te vergroten. Het is mooi om te zien dat deze sterke merken elkaar hebben gevonden en de handen ineen slaan. De samenwerking zal onze gebruikersgroei weer een extra stimulans geven waardoor we autorijdend Nederland van nog betere informatie kunnen voorzien." Jorn de Vries, commercieel directeur Flitsmeister
"Flitsmeister is de meeste innoverende partij op het gebied van verkeersinformatie. Ze bieden onze luisteraars een rijk en compleet overzicht van flitsinformatie en nu ook het meest actuele overzicht van vertragingstijden. Radio 538 en SLAM! hebben gezamenlijk vier miljoen luisteraars die veelal onderweg naar de radio luisteren, die willen wij graag deze (uitbreiding) goede service kunnen bieden" Dave Minneboo, programma directeur 538 Groep
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten