Flitsmeister klaar voor België

27 OKTOBER 2015, VEENENDAAL

Flitsmeister is nu volledig klaar voor gebruik op de Belgische wegen. In België wordt je als gebruiker van Flitsmeister vanaf nu ook gewaarschuwd voor flitsers, files, flitspalen, trajectcontroles.

We hebben niet alleen maar Belgische verkeersinformatie toegevoegd om de app gereed te maken, ook de gewenste taal is nu in te stellen. Flitsmeister is vanaf nu ook in het Frans en Engels beschikbaar.

De ambitie van Flitsmeister is de nummer 1 verkeersapp van Europa te worden. Naast Nederland en België zal er dus nog verder worden uitgebreid naar andere landen. Het eerstvolgende doel is het uitbrengen van een volledige Benelux versie, daar stopt het echter niet. Bij verdere uitbreiding zal de focus als eerste liggen op landen als Duitsland, Frankrijk en Engeland. Daaropvolgend zal de rest van Europe voorzien worden van onze assistentie tijdens het autorijden.

Voordat de app volledig ondersteund is in de rest van Europa zit er voor de gebruikers met een PRO account al wel iets moois aan te komen waardoor de app in heel Europa al van grote waarde kan zijn. Handig voor de wintersportperiode die er aan zit te komen. Hierover volgende maand meer..... ;-)

Citaten
"De eerste echte uitbreiding van Flitsmeister naar het buitenland is nu een feit. Het uitbreiden naar verdere landen zal nu in een hoog tempo volgen. Het doel is om Europa te veroveren en we gaan met het team alles op alles zetten om dit in een zo kort mogelijke tijd te realiseren. " Jorn de Vries
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten