De grootste gratis verkeersapp van Nederland nu ook in België

27 OKTOBER 2015, VEENENDAAL

De gratis verkeersapplicatie Flitsmeister is nu ook te gebruiken in heel België. Door Flitsmeister tijdens het autorijden aan te zetten ontvang je automatisch waarschuwingen die je helpen geld en tijd te besparen, maar ook veiliger onderweg te zijn. Flitsmeister geeft onder andere een signaal bij:

- Mobiele flitsers;
- Vaste flitspalen;
- Vertragingen/files op je route;
- Wegwerkzaamheden;
- Afgesloten rijstroken;
- Ongevallen.

Ook als je niet in de auto zit kun je bij Flitsmeister terecht voor verkeersinformatie op je route. Hoe lang doe ik erover om op mijn werk te komen? Staan er flitsers op weg naar huis? Over dit soort vragen hoef je vanaf nu niet meer na te denken. Flitsmeister heeft het antwoord voor je.

Wat doet Flitsmeister?
Flitsmeister is op een missie om autorijden goedkoop, veilig en makkelijk te maken. Dit wordt gerealiseerd via een gratis app die te downloaden is voor Android en iOS. Tijdens het nastreven van onze missie staan er altijd 3 kernwaarden centraal: veiligheid, goedkoop en makkelijk.

Veiligheid
Flitsmeister zorgt ervoor dat automobilisten real-time worden geïnformeerd over alle mogelijke verkeerssituaties op de weg zodat de automobilist daarop tijdig kan anticiperen. Dit geldt niet alleen voor stilstaande objecten maar ook voor bewegende objecten.

Goedkoop (Besparing van tijd/geld)
Flitsmeister zorgt ervoor dat automobilisten op tijd vertrekken, op tijd aan komen en nooit onnodig lang in de auto zitten. Daarnaast is het het doel van Flitsmeister om mensen te helpen en zorgen we ervoor dat mensen geen onnodige boetes krijgen.

Makkelijk (Gemak)
Flitsmeister ontlast automobilisten door ervoor te zorgen dat zij zich niet bezig hoeven te houden met onnodig afleiding in het verkeer, zodat zij zich kunnen focussen op autorijden. Wij zorgen ervoor dat automobilisten elkaar helpen, je rijdt dus nooit alleen.

Dit is pas het begin..
Wat we nu doen is duidelijk, maar hier blijft het niet bij want er komt nog meer. In de nabije toekomst zullen we er ook voor zorgen dat onze gebruikers worden gealarmeerd voor naderende hulpdienst voertuigen. Zo kan er bijvoorbeeld een notificatie komen wanneer een ambulance met spoed door het verkeer heen moet. Dit vergroot de verkeersveiligheid en kan zelfs mensenlevens redden.

Citaten
"De eerste echte uitbreiding van Flitsmeister naar het buitenland is nu een feit. Het uitbreiden naar verdere landen zal nu in een hoog tempo volgen. Het doel is om Europa te veroveren en we gaan met het team alles op alles zetten om dit in een zo kort mogelijke tijd te realiseren. " Jorn de Vries
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten