Info
Veenendaal | Gepubliceerd op: 30 november 2015
Pitch
Flitsmeister en TOPradio gaan luisteraars helpen tijdens autorit http://pr.co/p/002hnj
Samenvatting
Flitsmeister en TOPradio sluiten de handen ineen voor het delen van verkeersinformatie aan luisteraars.
Details

De Belgische radio zender TOPradio en Flitsmeister gaan per 1 december de samenwerking met elkaar aan. Flitsmeister zal voor TOPradio als bron fungeren voor de verkeersinformatie. Het gaat hierbij om zowel file- als flitsinformatie. Met ruim 850.000 app gebruikers per maand beschikt Flitsmeister over de beste verkeersinformatie van Nederland en België. Na veel media samenwerkingen in Nederland is TOPradio het eerste Belgische radiostation dat de samenwerking met Flitsmeister aan gaat.

Citaten
TOPradio is het eerste radiostation in België dat de samenwerking met ons aan gaat. Dit is voor ons een mooie bevestiging dat we ook in België op de goede weg zijn. Daarnaast zal de samenwerking een positieve bijdrage hebben aan de naamsbekendheid. Dit zal dan weer voor groei zorgen en uiteindelijk dus betere data. Kortom, een win-win voor TOPradio, Flitsmeister, maar ook zeker voor de automobilist.

— Jorn de Vries
TOPradio zendt in de nabije toekomst in heel Vlaanderen uit via digitale radio (DAB+). Dankzij de samenwerking met Flitsmeister zal onze gebruikelijke verkeersinformatie on air accurater zijn dan ooit tevoren. Daarbij hopen we dat onze luisteraars, als een community, de verkeersapp zelf zullen ontdekken en een positieve bijdrage kunnen leveren aan de data van Flitsmeister

— Bram Vanhee