Flitsmeister en TOPradio gaan luisteraars helpen tijdens autorit

30 NOVEMBER 2015, VEENENDAAL
Samenvatting
Flitsmeister en TOPradio sluiten de handen ineen voor het delen van verkeersinformatie aan luisteraars.

De Belgische radio zender TOPradio en Flitsmeister gaan per 1 december de samenwerking met elkaar aan. Flitsmeister zal voor TOPradio als bron fungeren voor de verkeersinformatie. Het gaat hierbij om zowel file- als flitsinformatie. Met ruim 850.000 app gebruikers per maand beschikt Flitsmeister over de beste verkeersinformatie van Nederland en België. Na veel media samenwerkingen in Nederland is TOPradio het eerste Belgische radiostation dat de samenwerking met Flitsmeister aan gaat.

Citaten
"TOPradio is het eerste radiostation in België dat de samenwerking met ons aan gaat. Dit is voor ons een mooie bevestiging dat we ook in België op de goede weg zijn. Daarnaast zal de samenwerking een positieve bijdrage hebben aan de naamsbekendheid. Dit zal dan weer voor groei zorgen en uiteindelijk dus betere data. Kortom, een win-win voor TOPradio, Flitsmeister, maar ook zeker voor de automobilist. " Jorn de Vries
"TOPradio zendt in de nabije toekomst in heel Vlaanderen uit via digitale radio (DAB+). Dankzij de samenwerking met Flitsmeister zal onze gebruikelijke verkeersinformatie on air accurater zijn dan ooit tevoren. Daarbij hopen we dat onze luisteraars, als een community, de verkeersapp zelf zullen ontdekken en een positieve bijdrage kunnen leveren aan de data van Flitsmeister" Bram Vanhee
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten