Flitsmeister Flitspalen Europa

Gratis alle vaste flitspalen in heel Europa

16 DECEMBER 2015, VEENENDAAL

Zoals al vaker gecommuniceerd is het de ambitie van Flitsmeister om Europa te veroveren. Dit is een proces dat stap voor stap verloopt. De voorbereidingen voor deze Europese verovering zijn al lange tijd bezig. Een onderdeel van een Europese versie van Flitsmeister zijn natuurlijk de vaste flitspalen in andere landen.

Zodra je een ander land dan Nederland of België in rijdt schakelt Flitsmeister over naar flitspaal-modus en krijg je een signaal bij alle vaste flitspalen in Europa. Het is bijna kerst, dus vonden wij van Flitsmeister het ook wel tijd voor een mooi cadeautje aan onze gebruikers: Flitspalen Europa is namelijk helemaal gratis en hiervoor is geen PRO account nodig. Handig met de wintersport op komst of niet dan? ;-)

Citaten
"Dit is voor ons de eerste stap richting een Europees dekkende versie. Nu we overal al kunnen alarmeren voor vaste flitspalen, moeten we nu door gaan pakken en ook alle overige features gaan ondersteunen in heel Europa. We zijn hier erg trots op, maar we zijn nog lang niet klaar dus u hoort nog van ons ;-)" Jorn de Vries
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten