Dikke update voor Windows Phone

Flitsmeister 2.0 voor Windows Phone

23 DECEMBER 2015, VEENENDAAL, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Flitsmeister heeft zojuist de lang verwachte update voor Windows Phone uitgebracht. Deze update bevat een geheel nieuwe layout en lijkt meer op de versie voor Android of iOS. Daarnaast zijn er met deze update een aantal belangrijke problemen opgelost.

Flitsmeister heeft zojuist de lang verwachte update voor Windows Phone uitgebracht. Deze update is vanaf nu gratis te downloaden uit de Windows Phone store.

Flitsers melden
Vanaf deze versie is het mogelijk om nieuwe mobiele flitsers door te geven in de app. Hierdoor kan de groep van Windows Phone gebruikers eindelijk ook actief bijdragen aan de verkeersdata van Flitsmeister.

Nieuwe UI
Deze update bevat een geheel nieuwe layout waardoor het makkelijker is om te switchen tussen de verschillende lijsten en de kaart. Dit is op een bepaalde manier gemaakt zodat er nu meer overeenkomsten zijn met de andere platformen zoals Android of iOS.

Performance en bug fixes
Er zijn tal van performance en bug fixes doorgevoerd. Een belangrijke hierbij was het probleem met het data verversen wat nu is verholpen. Ook zijn er diverse performance verbeteringen uitgevoerd bij het wisselen tussen de schermen en het binnen halen van de data.

Toekomst
We zijn nog niet klaar met de app. We hebben nog een aantal wensen op de plank liggen die opgepakt gaan worden. Een van de wensen is bijvoorbeeld de uitbreiding naar België en alle flitspalen van Europa. Daarnaast willen we ook graag PRO introduceren op Windows Phone. Ook Windows 10 is een belangrijk punt op de agenda.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten