Info
Veenendaal, the Netherlands | Gepubliceerd op: 23 december 2015
Pitch
Dikke update voor Flitsmeister op Windows Phone http://pr.co/p/002jcv
Samenvatting
Flitsmeister heeft zojuist de lang verwachte update voor Windows Phone uitgebracht. Deze update bevat een geheel nieuwe layout en lijkt meer op de versie voor Android of iOS. Daarnaast zijn er met deze update een aantal belangrijke problemen opgelost.
Details

Flitsmeister heeft zojuist de lang verwachte update voor Windows Phone uitgebracht. Deze update is vanaf nu gratis te downloaden uit de Windows Phone store.

Flitsers melden
Vanaf deze versie is het mogelijk om nieuwe mobiele flitsers door te geven in de app. Hierdoor kan de groep van Windows Phone gebruikers eindelijk ook actief bijdragen aan de verkeersdata van Flitsmeister.

Nieuwe UI
Deze update bevat een geheel nieuwe layout waardoor het makkelijker is om te switchen tussen de verschillende lijsten en de kaart. Dit is op een bepaalde manier gemaakt zodat er nu meer overeenkomsten zijn met de andere platformen zoals Android of iOS.

Performance en bug fixes
Er zijn tal van performance en bug fixes doorgevoerd. Een belangrijke hierbij was het probleem met het data verversen wat nu is verholpen. Ook zijn er diverse performance verbeteringen uitgevoerd bij het wisselen tussen de schermen en het binnen halen van de data.

Toekomst
We zijn nog niet klaar met de app. We hebben nog een aantal wensen op de plank liggen die opgepakt gaan worden. Een van de wensen is bijvoorbeeld de uitbreiding naar België en alle flitspalen van Europa. Daarnaast willen we ook graag PRO introduceren op Windows Phone. Ook Windows 10 is een belangrijk punt op de agenda.