Het nieuwe melden van Flitsmeister

Gebruikers kunnen nu meer melden dan alleen flitsers

17 MEI 2016, VEENENDAAL
Samenvatting
Flitsmeister breidt het melden verder uit. We hebben de volgende type meldingen aan Flitsmeister toegevoegd: - Ongeval - Stilstaand voertuig - Object op de weg - File - Wegwerkzaamheden - Slipgevaar - Slecht wegdek - Spookrijder - Mist

We hebben het "melden" in Flitsmeister uitgebreid. Tot nu toe was het alleen maar mogelijk om flitsers en flitspalen in te sturen, maar vanaf vandaag komt daar verandering in. We hebben de volgende type meldingen aan Flitsmeister toegevoegd:

- Ongeval
- Stilstaand voertuig
- Object op de weg
- File
- Wegwerkzaamheden
- Slipgevaar
- Slecht wegdek
- Spookrijder
- Mist

Komt een gebruiker één van de bovenstaande verkeerssituaties tegen, dan is het nu mogelijk om dit door te geven aan de mede weggebruikers via de "Melden" knop in de app! De update is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en Android.

Citaten
"Deze update gaat zorgen voor een grote verrijking van onze verkeersinformatie. Onze 900.000 gebruikers op de weg zien enorm veel en we bieden hen nu de mogelijkheid dit met ons en andere gebruikers te delen. " Jorn de Vries
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten