Flitsmeister lanceert nieuwe versie app en website met realtime verkeersinformatie

Voor iPhone is versie 3.0 gelanceerd en www.flitsmeister.nl fungeert nu als volledige verkeersinformatie website

11 SEPTEMBER 2012
Weten waar het vast staat? De meest betrouwbare gegevens van flitsers raadplegen? Dat kan nu met de geheel vernieuwde website van Flitsmeister. De nieuwe site fungeert nu volledig als een dienst voor alle files en flitsers in Nederland. Even kijken waar de huidige flitsers en files staan? Dat kan nu met onze nieuwe website speciaal gemaakt voor mobiele telefoons, tablets en alle andere apparaten.

Flitsmeister is vooral bekend om haar apps voor Android en iPhone waarvan er inmiddels meer dan 300.000 van zijn gedownload. Voor de iPhone is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan versie 3.0. Hiervoor is er gekeken naar alle user input om de nieuwe features te bepalen en daarnaast is er gefocust op de gebruikerservaring en een verfrissend design. 


De nieuwe versie heeft onder andere meer mogelijkheden gekregen voor files. Zo is de kaart volledig geïntegreerd en kan je daar ook alle files zien. Bovendien laat Flitsmeister realtime zien waar je in de file rijdt. Zo weet je dus exact hoeveel kilometer file je nog te gaan hebt.

Hieronder de volledige lijst met nieuwe features en wijzigingen:

Volledige integratie van de kaart met daarin:
- Nieuwe weergave files en trajectcontroles.
- Nieuwe iconen voor flitsers en flitspalen.
- Herkennen van de exacte hectometerpaal en weg.
- Weergeven van de huidige snelheid.
- Weergeven van de maximum snelheid op de huidige A of N weg.
- Kaart kan mee draaien met het kompas.

Nieuwe manier van signaleren:
- Uitgebreide file informatie. Zodra je een file in rijdt, krijg je direct een melding over de oorzaak, de locatie en de lengte. Daarnaast zie je met behulp van een slider die tijdens het rijden wordt aangepast, hoe lang je nog in de file staat.
- Nieuwe manier van weergeven trajectcontrole en exact zien hoe ver je in de trajectcontrole staat.
- Bij signalering meteen doorgeven of de flitser er nog staat.
- Verbeterde manier van het tonen van controles bij signaleren.
- Geen signalering van lokale flitspalen als je op de snelweg rijdt.

Lijst weergave:
- Verbeterde layout van de lijsten.
- Alle weergaven zijn configureerbaar met behulp van een nieuwe knop rechts onderin.
- Details scherm vernieuwd met meer informatie, zoals het aantal gebruikers die de flitser hebben gezien.
- Direct en snel delen met sociale media inclusief link naar de betreffende file of flitser op onze website.

Algemeen:
- Nachtmodus.
- Vernieuwde set geluiden.
- Per type controle geluiden instellen.

Bekijk onze nieuwe website op www.flitsmeister.nl of download vanaf vandaag de vernieuwde app in de App Store http://itunes.apple.com/nl/app/flitsmeister/id354936286?mt=8
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten