Flitsmeister Android Update

Versie 2.3

28 NOVEMBER 2013, VEENENDAAL
Samenvatting
- Nieuwe Google Maps - Map meedraaien in jouw rijrichting - Overal je huidige snelheid zichtbaar - Na 5 min. wordt FM automatisch afgesloten als je niet meer onderweg bent - Meer details wanneer er in het dashboard op een flitser geklikt wordt - Verschillende layout en kleur wijzigingen - Verschillende bugs opgelost

De Android versie van Flitsmeister heeft een grote update ondergaan. Zo is er in deze update een nieuwe integratie met Google Maps. Deze kaart geeft de gebruiker de mogelijkheid om de kaart mee te laten draaien in de rijrichting. De huidige snelheid is voortaan ook overal zichtbaar.

Een prettige toevoeging is het detail scherm van een flitser. Er kan op een flitsers geklikt worden in het dashboard. Er verschijnt dan meer informatie over deze flitser, bijvoorbeeld hoe veel updates de flitser al heeft gehad.

De app zal zich voortaan automatisch afsluiten indien deze ziet dat je 5 minuten niet meer onderweg bent. Verder zijn er verschillende wijzingen in layout en kleur en zijn er verschillende bugs opgelost.

Na deze update is de ontwikkeling niet klaar. De app zal in de toekomst nog veel verder worden doorontwikkeld. Heb je hier tips voor? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten