Flitsmeister nu ook voor Windows Phone

14 DECEMBER 2013, VEENENDAAL
Samenvatting
De eerste release van Flitsmeister op het Windows Phone platform met de volgende fuctionaliteiten: - Geluidssignaal bij naderen van flitsers d.m.v. GPS - UNIEK: Waarschuwt alleen voor flitsers op jouw rij richting en weg - Accurate file informatie van de VID ! - Volledig geïntegreerde lijst en kaart met flitser. - Lijst met favorieten wegen waar jouw flitsers of files op staan. - Huidige weg, hmp en snelheid weergave. - Meldingen doorsturen via SMS/twitter/email. - Volledige background support. - App met de grootste community (400.000+) van actieve gebruikers via diverse mobiele platformen.

Na het uitbrengen van Flitsmeister op de iPhone, Android en BlackBerry heeft Flitsmeister er nu ook voor gekozen om de app uit te brengen op het Windows Phone Platform. De eerste versie die nu beschikbaar is voor de Windows Phone gebruikers bevat de volgende functionaliteiten:

- Geluidssignaal bij naderen van flitsers d.m.v. GPS

- UNIEK: Waarschuwt alleen voor flitsers op jouw rij richting en weg

- Accurate file informatie van de VID !

- Volledig geïntegreerde lijst en kaart met flitser.

- Lijst met favorieten wegen waar jouw flitsers of files op staan.

- Huidige weg, hmp en snelheid weergave.

- Meldingen doorsturen via SMS/twitter/email.

- Volledige background support.

- App met de grootste community (400.000+) van actieve gebruikers via diverse mobiele platformen.

Om de eerste versie zo snel mogelijk aan de gebruikers te kunnen aanbieden zijn nog niet alle functionaliteit die Flitsmeister te bieden heeft beschikbaar. We zijn op dit moment nog hard aan het werk en de volgende functionaliteiten wachten op jullie:

- Alle vaste flitspalen.

- Trajectcontroles.

- Signaleren van files en exact zien waar je in de file staat.

- Aan en afmelden van flitsers.

Citaten
"Het uitbrengen van Flitsmeister op het Windows Phone platform is voor ons een belangrijke stap. De keuze om dit te doen was dan ook snel gemaakt, zeker door de goede ondersteunende rol van Microsoft. Door ook op dit platform aanwezig te zijn kunnen wij eigenlijk elke smartphone gebruiker onze app aanbieden. Dit zorgt ervoor dat het aantal gebruikers kan groeien, maar wat nog veel belangrijker is dat flitsdata hierdoor nog veel nauwkeuriger en dus betrouwbaarder wordt!" Jorn de Vries
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten