Info
Veenendaal | Gepubliceerd op: 20 januari 2014
Pitch
Flitsmeister voor iOS 7! http://pr.co/p/001h1l
Samenvatting
De meest interessante verbeteringen van deze nieuwe versie zijn:
| Ontvang alleen meldingen die voor jou belangrijk zijn. Het dashboard is compleet opnieuw ingericht. Vanaf nu worden er op je huidige weg alleen meldingen weergegeven die VOOR je op de weg zitten | Bij meldingen op je huidige route wordt de afstand tot de melding real-time weergegeven. Je ziet dus exact over hoeveel kilometer je bij een flitser bent of in een file terechtkomt |Bij trajectcontroles wordt naast je huidige snelheid ook je gemiddelde snelheid weergegeven | Automatisch dag- en nachtmodus | Geheel vernieuwd, speciaal voor iOS 7.
Details

Na het uitbrengen van Flitsmeister updates voor andere platformen is daar nu eindelijk de nieuwe versie speciaal ontwikkeld voor iOS7. Dankzij onze hechte community hebben we door de loop der jaren veel feedback over onze app gekregen. Hierdoor kunnen we de app precies afstemmen op de wensen van de gebruiker. Dit alles heeft ertoe geleid dat de grootste verkeersinformatie app van Nederland geheel in het nieuw is gestoken en tevens een groot aantal nieuwe features heeft gekregen.

De meest interessante verbeteringen:
- Ontvang alleen meldingen die voor jou belangrijk zijn. Het dashboard is compleet opnieuw ingericht. Vanaf nu worden er op je huidige weg alleen meldingen weergegeven die VOOR je op de weg zitten.
- Bij meldingen op je huidige route wordt de afstand tot de melding real-time weergegeven. Je ziet dus exact over hoeveel kilometer je bij een flitser bent of in een file terechtkomt.
- Bij trajectcontroles en files wordt naast je huidige snelheid ook je gemiddelde snelheid weergegeven.
- Automatisch dag- en nachtmodus.
- Geheel vernieuwd, speciaal voor iOS 7.

De app is helemaal opnieuw gebouwd. Hier is voor gekozen om er voor te zorgen dat de app optimaal kan presteren. Dit zal onder andere resulteren in een lager batterij verbruik. Daarnaast heeft het gebruiksgemak in deze update centraal gestaan. Kortom de nieuwe versie zorgt met veel nieuwe functionaliteiten en een nieuw design voor een ultieme gebruikerservaring. 

Naast het bovenstaande zijn er de afgelopen tijd ook andere interessante ontwikkelingen geweest. Zo is Flitsmeister dagelijks te horen op BNR nieuwsradio en Traffic Radio.