Nieuwe functionaliteiten en een nieuw design voor Flitsmeister

Flitsmeister voor iOS 7

20 JANUARI 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
De meest interessante verbeteringen van deze nieuwe versie zijn: | Ontvang alleen meldingen die voor jou belangrijk zijn. Het dashboard is compleet opnieuw ingericht. Vanaf nu worden er op je huidige weg alleen meldingen weergegeven die VOOR je op de weg zitten | Bij meldingen op je huidige route wordt de afstand tot de melding real-time weergegeven. Je ziet dus exact over hoeveel kilometer je bij een flitser bent of in een file terechtkomt |Bij trajectcontroles wordt naast je huidige snelheid ook je gemiddelde snelheid weergegeven | Automatisch dag- en nachtmodus | Geheel vernieuwd, speciaal voor iOS 7.

Na het uitbrengen van Flitsmeister updates voor andere platformen is daar nu eindelijk de nieuwe versie speciaal ontwikkeld voor iOS7. Dankzij onze hechte community hebben we door de loop der jaren veel feedback over onze app gekregen. Hierdoor kunnen we de app precies afstemmen op de wensen van de gebruiker. Dit alles heeft ertoe geleid dat de grootste verkeersinformatie app van Nederland geheel in het nieuw is gestoken en tevens een groot aantal nieuwe features heeft gekregen.

De meest interessante verbeteringen:
- Ontvang alleen meldingen die voor jou belangrijk zijn. Het dashboard is compleet opnieuw ingericht. Vanaf nu worden er op je huidige weg alleen meldingen weergegeven die VOOR je op de weg zitten.
- Bij meldingen op je huidige route wordt de afstand tot de melding real-time weergegeven. Je ziet dus exact over hoeveel kilometer je bij een flitser bent of in een file terechtkomt.
- Bij trajectcontroles en files wordt naast je huidige snelheid ook je gemiddelde snelheid weergegeven.
- Automatisch dag- en nachtmodus.
- Geheel vernieuwd, speciaal voor iOS 7.

De app is helemaal opnieuw gebouwd. Hier is voor gekozen om er voor te zorgen dat de app optimaal kan presteren. Dit zal onder andere resulteren in een lager batterij verbruik. Daarnaast heeft het gebruiksgemak in deze update centraal gestaan. Kortom de nieuwe versie zorgt met veel nieuwe functionaliteiten en een nieuw design voor een ultieme gebruikerservaring. 

Naast het bovenstaande zijn er de afgelopen tijd ook andere interessante ontwikkelingen geweest. Zo is Flitsmeister dagelijks te horen op BNR nieuwsradio en Traffic Radio. 

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten