Maandelijkse Flitsmeister Update Januari

Op naar het MILJOEN!

04 FEBRUARI 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
- De flitsbrigade is het jaar goed begonnen met enorm veel flitsers. - Grote groei in gebruikers - Nieuwe iOS versie en reacties - Mooie plannen voor februari

Maandelijks geven wij van Flitsmeister jullie een update met daarin de maandelijkse cijfers en een aantal leuke weetjes.


Totaal aantal Meldingen
In totaal werden er in de maand januari 6114 meldingen van flitsers gedaan, dit zijn er een stuk meer dan in december. De flitsbrigade in Nederland wilde het jaar dus goed beginnen.. In totaal zijn er 2646 meldingen op A wegen gedaan en 3468 op N wegen. Van alle flitsers zijn er 163.011 status updates doorgegeven.

Politie hotspots
Hieronder staat de top 5 met de locaties waar de gebruikers elkaar het meeste geholpen hebben door een update door te geven. Dit zijn dus de politie hotspots, want hier komen de meeste mensen langs!

  • 1. A2 hmp 37.5 ter hoogte van Abcoude, Amsterdam - Maastricht, 1033 updates door gebruikers, 6 januari 2013.
  • 2. A12 hmp 76.3 ter hoogte van Doorn, Den Haag - Arnhem, 979 updates door gebruikers, 21 januari 2013.
  • 3. A2 hmp 37.4 ter hoogte van Ouderkerk Aan de Amstel, Amsterdam - Maastricht, 971 updates, 24 januari 2013.
  • 4. A2 hmp 87.0 ter hoogte van Beesd, Maastricht Amsterdam, 921 updates, 17 januari 2013.
  • 5. A12 hmp 67.3 ter hoogte van Bunnik, Den Haag - Arnhem, 896 updates door gebruikers, 20 januari 2013.


Top 10 met de meeste flitsers
Hieronder staat de top 10 met de meeste meldingen, dit geeft dus aan op welke wegen er het meest wordt geflitst

1. A2     6. A16

2. A12   7. N302

3. A28   8. A7

4. A1    9. A50

5. A27   10. A6

In vergelijking met de maand december hebben zich binnen de top 10 een aantal wijzigingen voor gedaan. De A2 is van plaats gewisseld met de A12 en de N302 twee is drie plekken gestegen. Als we echter gaan kijken naar het aantal flitsers in combinatie met de weglengte dan zal de N516 op de eerste plek staan.


Groei
Gedurende het afgelopen jaar zijn we elke maand gegroeid. Met trotst kunnen we melden dat we het jaar 2014 goed zijn gestart. Met een groei van ruim 14% in gebruikers hebben een mooie stap gemaakt. Dit zorgt ervoor dat we de magische grens van 500.000 unieke gebruikers per maand zijn gepasseerd en dat we op gaan naar het miljoen! Deze groei is te danken aan de nieuwe versies die we voor iOS en Windows Phone hebben gelanceerd  en aan het actief bewerkstelligen van promotie.


De nieuwe Flitsmeister versie voor de iPhone
Afgelopen maand is de nieuwe versie voor de iPhone gelanceerd. Hierbij heeft de app een compleet nieuw design en verschillende nieuwe functionaliteiten gekregen. Alles bij elkaar zorgde dit voor veel reacties via social media. Een reactie die er echt uit sprong was de vraag: 

'hoe dronken waren jullie eigenlijk bij het ontwikkelen van jullie nieuwe iOS7 look?'.

Uiteraard waren we niet dronken. Gelukkig was er ook veel waardering en liefde voor Flitsmeister, dat bleek ook wel uit een tweet waarbij we hartjes toegezonden kregen: 

'hartjes voor de @flitmeister update'. 

Zo krijgen we via Facebook, Twitter en email heel veel feedback over onze apps. Elke vorm van feedback nemen wij altijd serieus en daar gaan we mee aan de slag met als doel om voor elke gebruiker de optimale assistent voor onderweg te kunnen zijn!


Wat kunnen de Flitsmeisters verwachten voor de maand februari?
Februari zal in het teken staan van de nieuwe versies voor Android en Windows Phone. Voor beide platformen zitten er weer grote verbeteringen aan te komen.

Houdt voor de komende maand de volgende quote in uw achterhoofd:

‘ Voorkomen is beter dan genezen ;-)'

Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten