Flitsmeister voor Android 3.0

De meest complete app voor onderweg!

07 FEBRUARI 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
Grote wijzigingen: - 'Huidige weg' is nu 'Belangrijke meldingen' geworden. Deze toont meldingen voor je (indien weg herkend is) of meldingen in de buurt (wanneer er geen weg herkend is). Geeft een smiley weer indien er geen meldingen zijn. - Flitspalen worden hier nu ook getoond. Kleine wijzigingen: - Nieuw logo! - Splashscreen toegevoegd bij opstarten - Support voor apps zoals Tasker. Flitsmeister kan afgesloten worden via de intent 'nl.flitsmeister.STOP' - Aantal layout wijzigingen (zoals andere achtergrond bij tutorial etc.) - Standaard melding geluid gewijzigd naar melding geluid van iOS - Bug Fixes

Na heel veel feedback en feature requests te hebben gekregen vanuit onze gebruikers is het nu dan eindelijk zover: Flitsmeister voor Android versie 3.0. We hebben zoveel mogelijk wensen van onze gebruikers in de nieuwe versie proberen te verwerken. De belagnrijkste wijziging is dat de app nu belangrijke meldingen op de huidige weg toont. De app toont de gebruiker meldingen die op de route, of in de buurt gebeuren. Hiernaast wordt er ook een smiley getoond om het gevaar weer te geven. 

Naast de de grote wijziging zijn er ook nog een aantal andere wijzigingen doorgevoerd. Er is onder andere een nieuw logo ontworpen en er is een splashscreen aan de app toegevoegd. Verder is er support ingebouwd voor apps als Tasker die de app automatisch laten afsluiten. Ook zijn er nog enkele wijzigingen aan de lay out gedaan. Tot slot zijn er ook nieuwe geluiden toegevoegd.

Uiteraard zijn ook de bugs uit de vorige versies opgelost en is de app qua performance op de achtergrond sterk verbeterd. 

Kortom, met de 3.0 versie heeft de gebruiker een nog beter functionerende assistent voor onderweg. 

Onderstaand nog een opsomming van alle veranderingen:

Grote wijzigingen:

  • - 'Huidige weg' is nu 'Belangrijke meldingen' geworden.

Deze toont meldingen voor je (indien weg herkend is) of meldingen in de buurt (wanneer er geen weg herkend is). Geeft een smiley weer indien er geen meldingen zijn.

- Flitspalen worden hier nu ook getoond.

  • Kleine wijzigingen:
  • - Nieuw logo!
  • - Splashscreen toegevoegd bij opstarten
  • - Support voor apps zoals Tasker. Flitsmeister kan afgesloten worden via de intent 'nl.flitsmeister.STOP'
  • - Aantal layout wijzigingen (zoals andere achtergrond bij tutorial etc.)
  • - Standaard melding geluid gewijzigd naar melding geluid van iOS
  • - Bug Fixes
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten