Maandelijkse Flitsmeister update Februari

Vakantieperiode, dus veel flitsers

05 MAART 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
- Enorm veel flitsers - Veelal dezelfde wegen

Maandelijks geven wij van Flitsmeister jullie een update met daarin de maandelijkse cijfers en een aantal leuke weetjes.

Totaal aantal Meldingen
In totaal werden er in de maand februari 6407 meldingen van flitsers gedaan, dit zijn er fors meer dan in januari. Er is dus weer geflitst, waarschijnlijk omdat er door de vakantieperiode ook meer doorgereden kon worden! Totaal waren dit er 2689 op A wegen en 3718 op N wegen. Van deze meldingen werden er nog eens 141.505 status updates doorgegeven. Onze gebruikers zijn dus nog steeds erg actief, waarvoor dank!

Politie hotspots
Hieronder staat de top 5 met de locaties waar de gebruikers elkaar het meeste geholpen hebben door een update door te geven. Dit zijn dus de politie hotspots, want hier komen de meeste mensen langs!

  • 1.A12 hmp 76.3 ter hoogte van Doorn, Den Haag - Arnhem, 1007 updates, 2 februari 2014
  • 2.A12 hmp 77.1 ter hoogte van Maarn, Arnhem – Den Haag, 945 updates door gebruikers, 24 februari 2014.
  • 3.A12 hmp 71.5 ter hoogte van Driebergen-Rijsenburg, Arnhem – Den Haag, 927 updates door gebruikers, 17 februari 2014.
  • 4.A12 hmp 118.5 ter hoogte van Ede Gld, Arnhem – Den Haag, 905 updates, 14 februari 2014.
  • 5.A2 hmp 70.2 ter hoogte van Nieuwegein, Maastricht – Amsterdam, 901 updates door gebruikers, 3 februari 2014.

Top 10 met de meeste flitsers
Hieronder staat de top 10 met de meeste meldingen, dit geeft dus aan op welke wegen er het meest wordt geflitst

1. A2 6. A50

2. A12 7. A27

3. A28 8. A4

4. A1 9. N302

5. A16 10. N224

In vergelijking met de maand januari hebben zich binnen de top 10 een aantal wijzigingen voor gedaan. De A12 is gestegen tot de tweede plek. Verder is de N224 de top 10 binnen gekomen.

Groei
Nadat we het jaar ongelofelijk goed zijn begonnen met een grote stijging waarmee we de grens van een half miljoen gebruikers zijn gepasseerd, is het aantal gebruikers in februari gelijk gebleven. Dit is te verklaren door de lange vakantieperiode in het land.

De eerste Flitsmeister Video
In februari is de eerste Flitsmeister Video uit gekomen. Deze video is gemaakt door autoblog.nl waarbij wij van Flitsmeister zijn geïnterviewd door Wouter Karssen. De film geeft een kijkje in de keuken van Flitsmeister en zo wordt eigenlijk het geheel goed in beeld gebracht.

Dus wat gebeurd er nou eigenlijk allemaal als je als gebruiker een flitser meldt? Hoe werken de mannen van Flitsmeister precies? En natuurlijk, hoe werkt de app precies in de praktijk? Voor veel mensen is dit laatste natuurlijk gesneden koek, maar alles komt in de video aan bod en het is zeker de moeite waard om deze video te bekijken.

Wat kunnen de Flitsmeisters verwachten voor de maand maart?
We zijn bezig met een uitbreidingspakket met extra functionaliteiten. Dit pakket biedt veel leuke nieuwe features en geeft ook inzicht in leuke statistieken! We verwachten dit de komende maand te gaan lanceren.

Verder is er onlangs in de media gekomen dat een aantal trajectcontroles in Nederland niet actief zijn omdat de hardware verouderd is. We gaan de komende maand uitzoeken dit precies in elkaar steekt!

Houdt voor de komende maand de volgende quote in uw achterhoofd:

‘ Voorkomen is beter dan genezen, dus bij Flitsmeister moet u wezen’

Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten