Maandelijkse Flitsmeister Update maart

De 12 is flitskoning

04 APRIL 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
- Veel flitsers op de A12 - 7.5% Groei - Sireneradar.nl - Flitsmeister PRO

Maandelijks geven wij van Flitsmeister jullie een update met daarin de maandelijkse cijfers en een aantal leuke weetjes.

Totaal aantal Meldingen
In totaal werden er in de maand maart 6898 meldingen van flitsers gedaan, dit zijn er iets meer dan in februari. Totaal waren dit er 2785 op A wegen en 4113 op N wegen. De focus is dus nog meer richting de N wegen gegaan. Van deze meldingen werden er nog eens 147.723 status updates doorgegeven. Onze gebruikers zijn dus nog steeds erg actief, waarvoor dank!

Politie hotspots
Hieronder staat de top 5 met de locaties waar de gebruikers elkaar het meeste geholpen hebben door een update door te geven. Dit zijn dus de politie hotspots, want hier komen de meeste mensen langs!

  • 1.A12 hmp 71.7 ter hoogte van Driebergen-Rijsenburg, Arnhem – Den Haag,
  • 1076 updates door gebruikers, 11 maart 2014.
  • 2.A12 hmp 77.5 ter hoogte van Maarn, Arnhem – Den Haag, 1063 updates, 31 maart 2014.
  • 3.A12 hmp 76.3 ter hoogte van Doorn, Den Haag - Arnhem, 964 updates, 2 maart 2014.
  • 4.A12 hmp 71.7 ter hoogte van Driebergen-Rijsenburg, Arnhem – Den Haag,
  • 950 updates door gebruikers, 28 maart 2014.
  • 5.A12 hmp 76.3 ter hoogte van Doorn, Den Haag - Arnhem, 942updates, 21 maart 2014.


Top 10 met de meeste flitsers
Hieronder staat de top 10 met de meeste meldingen, dit geeft dus aan op welke wegen er het meest wordt geflitst:

1. A2 6. A16

2. A12 7. A6

3. A28 8. A27

4. A1 9. A4

5. A7 10. N59

In vergelijking met de maand februari hebben zich binnen de top 10 een aantal wijzigingen voor gedaan. De A7 is de top 10 binnen gedrongen en zo is er ook nog maar 1 N weg in de top 10, de N59.

Groei
Nadat we het jaar ongelofelijk goed zijn begonnen met een grote stijging waarmee we de grens van een half miljoen gebruikers zijn gepasseerd, is het aantal gebruikers in maart weer verder gegroeid. Met een toename van bijna 7.5% is de maand maart goed afgesloten!

Sireneradar
Eind maart heeft Flitsmeister in samenwerking met Sirenenadar.nl en UMCG Ambulancezorg bekent gemaakt dat het gaat starten met het alarmeren van gebruikers bij het naderen van een hulpdienstvoertuig. Naast een notificatie horen en zien de gebruikers precies waar het hulpdienstvoertuig zich precies bevind. In eerste instantie zal het systeem alleen functioneren in het noorden van Nederland, maar de uitrol richting de rest van het land volgt snel.

Wat kunnen de Flitsmeisters verwachten voor de maand april?
De maand april staat in het teken van nieuwe updates. De Android en iOS versie worden uitgebreid en uitgerust met het Flitsmeister Pro pakket. Wat dit pakket precies in houdt zal later deze maand bekend worden maar we beloven dat het een hele gave toevoeging zal worden!

Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten