Info
Veenendaal | Gepubliceerd op: 14 april 2014
Pitch
Meer features en geen advertenties in Flitsmeister PRO http://pr.co/p/001lin
Samenvatting
Introductie Flitsmeister PRO voor een introductie prijs:

- o.a.: advertenties vrij, maximum snelheid, trip statistieken, flitsers history etc.

Let op: Flitsmeister basis is GRATIS en blijft GRATIS

Daarnaast nieuwe features:
- Sireneradar: krijg een melding als de hulpdienst met sirene's nadert.
- Makkelijker flitser melden op snelwegen door simpelere keuze m.b.t. richtingen
- Informatie van trajectcontroles verbeterd
- Nieuwe data van alle HMP, wegen en flitspalen in het land.
Details

Flitsmeister komt met een PRO versie van de app die inmiddels door meer dan 550.000 mensen maandelijks wordt gebruikt. Flitsmeister PRO is een in-app aankoop die de gebruiker de beschikking geeft over meer features en daarnaast kan de gebruiker ook advertenties uitzetten. 

Flitsmeister PRO is beschikbaar voor een introductieprijs van €3.59. Wanneer een gebruiker PRO wordt dan kunnen alle advertenties worden uitgezet. Daarnaast krijgt de gebruiker inzicht in een aantal leuke statistieken. Zo wordt bijvoorbeeld de topsnelheid getoond, maar ook de snelste 0 tot 100 acceleratietijd. Ook zijn er trip statistieken zoals reis- en trip tijd en gemiddeld snelheid beschikbaar. Naast de statistieken is ook de maximumsnelheid per weg opgenomen in het PRO pakket. Tot slot is ook de flitser historie beschikbaar.

Naast het PRO pakket heeft de nieuwe update ook nog andere features mee gekregen. Een belangrijke feature die is toegevoegd is Sireneradar. Sireneradar signaleert gebruikers voor naderende hulpdiensten die met sirene rijden (let op: dit is alleen nog uitgerust op ambulances in de noordelijke regio's van Nederland, maar wordt snel uitgebreid). Naast sireneradar is het melden van flitsers nu nog makkelijker geworden, doordat er simpelere keuzes gemaakt kunnen worden met betrekking tot de richting. Tot slot is de informatie van de trajectcontroles verbeterd en zijn alle hectometerpalen, wegen en flitspalen in heel Nederland bijgewerkt.

Flitsmeister PRO is op dit moment alleen nog beschikbaar voor iOS. De Android variant van Flitsmeister PRO volgt later deze maand. De overige features, waaronder sireneradar, zijn al wel beschikbaar op Android.

LET OP: FLITSMEISTER BASIS IS GRATIS EN BLIJFT GRATIS!