Info
Veenendaal | Gepubliceerd op: 29 april 2014
Pitch
Trajectcontroles, betere performance en meer.. http://pr.co/p/001mgg
Samenvatting
- Verbeterde performance
- Alert op trajectcontroles
- Tonen van gemiddelde snelheid bij trajectcontroles
- Fullscreen kaart
- Nieuwe hectometerpalen- en flitspalendatabase
Details

Na enige tijd van ontwikkeling kunnen we weer melden dat er stappen zijn gezet om de Windows Phone versie van Flitsmeister naar een hoger niveau te brengen. Er zijn een aantal kleine bugs uit de vorige versie opgelost, daarnaast zijn er een aantal belangrijke verbeteringen door gevoerd. 

De grootste verbetering is dat er nu ook een alert is op trajectcontroles. Naast het alert is er ook een detailscherm over de verschillende trajectcontroles toegevoegd. Om het in de trajectcontrole nog overzichtelijker te maken kan je in de controle de gemiddelde snelheid zien, want hier wordt je uiteindelijk op gecontroleerd. 

Op verzoek van gebruikers is er ook een optie toegevoegd waarbij de kaart in full screen modus gebruikt kan worden. Naast deze verbetering is er ook een update van de vaste flitspalen door gevoerd. 

Met deze update hebben we weer een grote stap gezet om de app te verbeteren. Voor de volgende updates ligt de focus op het melden van flitsers. Deze functionaliteit maakt de app volledig en zorgt ervoor dat de Windows Phone gebruikers ook optimaal kunnen deelnemen aan de Flitsmeister community en dat is waar wij als Flitsmeister naar streven.