Update Flitsmeister voor Windows Phone

Trajectcontroles, betere performance en meer..

29 APRIL 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
- Verbeterde performance - Alert op trajectcontroles - Tonen van gemiddelde snelheid bij trajectcontroles - Fullscreen kaart - Nieuwe hectometerpalen- en flitspalendatabase

Na enige tijd van ontwikkeling kunnen we weer melden dat er stappen zijn gezet om de Windows Phone versie van Flitsmeister naar een hoger niveau te brengen. Er zijn een aantal kleine bugs uit de vorige versie opgelost, daarnaast zijn er een aantal belangrijke verbeteringen door gevoerd. 

De grootste verbetering is dat er nu ook een alert is op trajectcontroles. Naast het alert is er ook een detailscherm over de verschillende trajectcontroles toegevoegd. Om het in de trajectcontrole nog overzichtelijker te maken kan je in de controle de gemiddelde snelheid zien, want hier wordt je uiteindelijk op gecontroleerd. 

Op verzoek van gebruikers is er ook een optie toegevoegd waarbij de kaart in full screen modus gebruikt kan worden. Naast deze verbetering is er ook een update van de vaste flitspalen door gevoerd. 

Met deze update hebben we weer een grote stap gezet om de app te verbeteren. Voor de volgende updates ligt de focus op het melden van flitsers. Deze functionaliteit maakt de app volledig en zorgt ervoor dat de Windows Phone gebruikers ook optimaal kunnen deelnemen aan de Flitsmeister community en dat is waar wij als Flitsmeister naar streven. 

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten