Maandelijkse Flitsmeister Update april

Rijden op de A2 valt met zoveel controles niet mee..

01 MEI 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
- Meer flitsers dan maart - Focus op N wegen - Groei - Flitsmeister PRO iOS - Flitsmeister PRO Android - Windows Phone - Website

Maandelijks geven wij van Flitsmeister jullie een update met daarin de maandelijkse cijfers, een aantal leuke weetjes en de verwachtingen voor de komende maand.

Totaal aantal Meldingen
In totaal werden er in de maand april 7504 meldingen van flitsers gedaan, dit zijn er ruim 600 meer dan in maart. Totaal waren dit er 3040 op A wegen en 4464 op N wegen. De focus ligt bij oom agent dus nog steeds erg veel op de N wegen. Van deze meldingen werden er nog eens 137.103 status updates doorgegeven. Onze gebruikers zijn dus nog steeds erg actief, waarvoor dank!

Politie hotspots
Hieronder staat de top 5 met de locaties waar de gebruikers elkaar het meeste geholpen hebben door een update door te geven. Dit zijn dus de politie hotspots, want hier komen de meeste mensen langs!

  • 1.A12 hmp 77.5 ter hoogte van Maarn, Arnhem – Den Haag, 1107 updates, 7 april 2014
  • 2.A12 hmp 76.3 ter hoogte van Doorn, Den Haag - Arnhem, 910 updates, 2 april 2014
  • 3.A2 hmp 72.9 ter hoogte van Hagestein, Amsterdam – Maastricht, 909 updates, 24 april 2014.
  • 4.A2 hmp 74.6 ter hoogte van Hagestein, Amsterdam – Maastricht, 822 updates, 15 april 2014.
  • 5.A2 hmp 37.5 ter hoogte van Abcoude, Maastricht - Amsterdam, 800 updates, 15 april 2014.


Top 10 met de meeste flitsers
Hieronder staat de top 10 met de meeste meldingen, dit geeft dus aan op welke wegen er het meest wordt geflitst:

1. A2 6. A27

2. A12 7. N302

3. A28 8. A4

4. A1 9. A16

5. A7 10. A6

In vergelijking met de maand maart hebben zich binnen de top 10 een aantal wijzigingen voor gedaan. De N302 is de top 10 binnen gedrongen net als de A6.

Groei
In de maand maart was er een mooie groei gerealiseerd. In april was er wederom sprake van een groei. Met een toename van bijna 6% in gebruikers is de maand april goed afgesloten!

Flitsmeister PRO
Flitsmeister PRO is beschikbaar voor een introductieprijs van €3.59. Wanneer je als gebruiker PRO wordt dan kunnen alle advertenties worden uitgezet. Daarnaast krijgt je als gebruiker inzicht in een aantal leuke statistieken. Zo wordt bijvoorbeeld de topsnelheid getoond, maar ook de snelste 0 tot 100 acceleratietijd. Ook zijn er trip statistieken zoals reis- en rit tijd en gemiddeld snelheid beschikbaar. Naast de statistieken is ook de maximumsnelheid per weg opgenomen in het PRO pakket. Tot slot is ook de flitser historie beschikbaar.

Wat kunnen de Flitsmeisters verwachten voor de maand mei?
De maand mei staat in het teken van de Android versie van Flitsmeister PRO. De PRO versie voor Android wordt na het weekend gelanceerd. Hiernaast staat ook de doorontwikkeling van Windows Phone op het programma. Tot slot zijn we achter de schermen ook met een nieuwe website bezig.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten