Flitsmeister PRO Android

Nog meer features en geen advertenties

08 MEI 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
Introductie Flitsmeister PRO voor een introductie prijs: - o.a.: advertenties vrij, maximum snelheid, trip statistieken, flitsers history etc. Let op: Flitsmeister basis is GRATIS en blijft GRATIS Verder: - Automatisch volgende kaart - Verbeterd instellingen scherm - Layout wijzigingen - Nieuwe data van alle HMP, wegen en flitspalen in het land - Bug Fixes.

Nadat Flitsmeister PRO drie weken geleden werd gelanceerd voor op de iPhone kunnen nu ook de Android gebruikers een PRO worden. Met het PRO pakket krijgt de gebruiker de beschikking over extra features en leuke statistieken. Zo is het mogelijk om advertising uit te zetten, zijn de maximumsnelheden zichtbaar en kan je als gebruiker flitsers terug kijken door middel van de historie optie. Naast deze features kan de gebruiker zijn topsnelheid en de snelste 0 tot 100 tijd meten en zijn er verschillende rit statistieken bij te houden. 

Flitsmeister PRO is op dit moment beschikbaar voor zowel iOS als Android. Het PRO pakket kost €5.49 voor 1 jaar.

LET OP: FLITSMEISTER BASIS IS GRATIS EN BLIJFT GRATIS!

Naast Flitsmeister PRO zijn er ook nog een aantal andere verbeteringen aan de app toegevoegd. Zo volgt de kaart de gebruiker automatisch wanneer hij Flitsmeister in kaart modus gebruikt. Verder is het instellingen scherm verduidelijkt en zijn er een aantal lay out wijzigingen door gevoerd. Tot slot is er een nieuwe database van wegen en hectometerpalen toegevoegd en zijn er kleine bug fixes gedaan.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten