Flitsmeister start samenwerking met Q-Music

Nieuwe partner toegevoegd aan Flitsmeister netwerk

01 AUGUSTUS 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
Flitsmeister en Q-Music sluiten de handen ineen voor het geven van flitsmeldingen aan luisteraars.

Radio zender Q-Music en Flitsmeister zijn per 1 augustus een samenwerking met elkaar aangegaan. Flitsmeister gaat voor Q-Music als bron fungeren voor de flitsmeldingen. Q-Music behoort tot de grootste radio zenders van het land en wilt hierbij de luisteraars voorzien van de beste informatie. Voor de flitsinformatie is er daarom gekozen voor Flitsmeister, met inmiddels meer dan 600.000 unieke gebruikers per maand is Flitsmeister dan ook de speler op dit gebied. 

Citaten
"De samenwerking met Q-Music is weer een goede stap voor Flitsmeister. Nadat we eerder dit jaar een samenwerking met BNR Nieuwsradio zijn gestart is Q-Music het volgende landelijke radiostation dat de samenwerking met ons aan gaat. De samenwerking zal ervoor zorgen dat ons merk nog sterker wordt en het het aantal gebruikers toeneemt. Dit zorgt uiteindelijk voor nog betere verkeersinformatie ten gunste van de automobilist." Jorn de Vries
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten