Info
Veenendaal | Gepubliceerd op: 11 augustus 2014
Pitch
De dekking van de gebruikers, het aantal gereden kilometers en het aantal flitsers, allemaal in 1 kaart http://pr.co/p/001rwj
Samenvatting
De dekking van de gebruikers, het aantal gereden kilometers en het aantal flitsers, allemaal in 1 kaart
Details

Nadat we in 2009 zijn begonnen met de ontwikkeling van de eerste versie van Flitsmeister zijn we inmiddels in 2014 beland. Met versies voor alle platformen, meer dan 600.000 unieke gebruikers per maand en de beste flitsinformatie van Nederland willen wij graag aan alle gebruikers laten zien hoe groot we nu precies zijn. Hiervoor hebben we de Flitsmeister Dekkingskaart ontwikkeld, die deze gegevens realtime laat zien.

De Flitsmeister dekkingskaart is een kaart met daarop het aantal actieve gebruikers in een bepaalde regio van Nederland. Op de kaart worden ook de actuele mobiele flitsers weer gegeven. Tot slot is er ook een teller aanwezig op de kaart. Deze teller telt het aantal gereden kilometers door de Flitsmeister gebruikers vanaf de eerste versie. 

Citaten
Met de dekkingskaart kunnen we gebruikers en andere geïnteresseerden laten zien hoe groot we inmiddels zijn. Voor gebruikers zorgt dit voor een stuk vertrouwen, omdat ze zien dat we overal in Nederland een grote dekking hebben.

— Jorn de Vries