Flitsmeister Dekkingskaart

De dekking van de gebruikers, het aantal gereden kilometers en het aantal flitsers, allemaal in 1 kaart

11 AUGUSTUS 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
De dekking van de gebruikers, het aantal gereden kilometers en het aantal flitsers, allemaal in 1 kaart

Nadat we in 2009 zijn begonnen met de ontwikkeling van de eerste versie van Flitsmeister zijn we inmiddels in 2014 beland. Met versies voor alle platformen, meer dan 600.000 unieke gebruikers per maand en de beste flitsinformatie van Nederland willen wij graag aan alle gebruikers laten zien hoe groot we nu precies zijn. Hiervoor hebben we de Flitsmeister Dekkingskaart ontwikkeld, die deze gegevens realtime laat zien.

De Flitsmeister dekkingskaart is een kaart met daarop het aantal actieve gebruikers in een bepaalde regio van Nederland. Op de kaart worden ook de actuele mobiele flitsers weer gegeven. Tot slot is er ook een teller aanwezig op de kaart. Deze teller telt het aantal gereden kilometers door de Flitsmeister gebruikers vanaf de eerste versie. 

Citaten
"Met de dekkingskaart kunnen we gebruikers en andere geïnteresseerden laten zien hoe groot we inmiddels zijn. Voor gebruikers zorgt dit voor een stuk vertrouwen, omdat ze zien dat we overal in Nederland een grote dekking hebben." Jorn de Vries
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten