Info
Veenendaal | Gepubliceerd op: 10 oktober 2014
Pitch
Flitsmeister en RAP Media brengen flits informatie op innovatieve wijze naar de automobilist toe. http://pr.co/p/001vcu
Samenvatting
Flitsmeister en RAP Media brengen flits informatie op innovatieve wijze naar de automobilist toe. De flits- en file informatie wordt op basis van de locatie van het tankstation gefilterd en wordt zo dus extra relevant.
Details

Vanaf vrijdag 10 oktober hebben automobilisten nog beter toegang tot de beste en meest actuele, ‘location based’ flits- en file informatie. Deze informatie wordt nu bij de kassa’s van ruim 450 tankstations door heel het land weergegeven op grote multimedia schermen.

RAP Media biedt narrowcasting dienstverlening aan (onder andere) diverse ondernemers en maatschappijen met tankstations. De toevoeging van live, plaatsgebonden verkeersinformatie is een meerwaarde voor de tankstationbezoeker. Die kan zijn route of rijstijl aanpassen en daarmee onnodige vertraging of bekeuringen voorkomen.

Flitsmeister is bekend van de smartphone app (gratis te downloaden voor Android, Apple en Windows Phone) die automobilisten realtime en aan hand van hun GPS coördinaten informeert over files, flitsers en overige verkeersinformatie.

De unieke samenwerking tussen de twee technologiebedrijven zorgt dat deze informatie nu ook beschikbaar is buiten de auto en voor bestuurders zonder smartphone of de Flitsmeister app.