Flitsmeister en RAP Media brengen flits informatie op innovatieve wijze naar de automobilist toe

Flitsers bij tankstations gefilterd op basis van jouw locatie

10 OKTOBER 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
Flitsmeister en RAP Media brengen flits informatie op innovatieve wijze naar de automobilist toe. De flits- en file informatie wordt op basis van de locatie van het tankstation gefilterd en wordt zo dus extra relevant.

Vanaf vrijdag 10 oktober hebben automobilisten nog beter toegang tot de beste en meest actuele, ‘location based’ flits- en file informatie. Deze informatie wordt nu bij de kassa’s van ruim 450 tankstations door heel het land weergegeven op grote multimedia schermen.

RAP Media biedt narrowcasting dienstverlening aan (onder andere) diverse ondernemers en maatschappijen met tankstations. De toevoeging van live, plaatsgebonden verkeersinformatie is een meerwaarde voor de tankstationbezoeker. Die kan zijn route of rijstijl aanpassen en daarmee onnodige vertraging of bekeuringen voorkomen.

Flitsmeister is bekend van de smartphone app (gratis te downloaden voor Android, Apple en Windows Phone) die automobilisten realtime en aan hand van hun GPS coördinaten informeert over files, flitsers en overige verkeersinformatie.

De unieke samenwerking tussen de twee technologiebedrijven zorgt dat deze informatie nu ook beschikbaar is buiten de auto en voor bestuurders zonder smartphone of de Flitsmeister app.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten