Flitsmister versie 4.5 voor iOS

Zie hoeveel FM'ers er met jou op de weg zitten

17 NOVEMBER 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
Flitsmeister 4.5 - Weergave van andere Flitsmeister gebruikers voor jou op de weg - iPhone6 native look and feel - Oplezen van files en flitsers tijdens signaleren - Huidige snelheid en maximum snelheid (PRO) nu te zien onderaan het scherm in drive modus. - Rustigere tabbar Bugfixes: - berekenen gem. snelheid bij wisselen achtergrond-voorgrond nu juist tijdens signalering. - signalering scherm van een vertraging laat nu beter de voortgang zien

Flitsmeister 4.5 voor iOS is vandaag gereleased! Versie 4.5 bevat een aantal nieuwe features en verbeteringen. Het design is aangepast voor de iPhone 6. De informatie is op de nieuwe Apple toestellen nu ook optimaal te bekijken.

De grootste toevoeging aan versie 4.5 is dat de app nu laat zien hoeveel mede FM'ers er voor je rijden. Dit vergroot de betrouwbaarheid van de applicatie, omdat je nu duidelijk kan zien dat je niet alleen op de weg bent! 

Om Flitsmeister nog gebruiksvriendelijker en veiliger te maken is het in de nieuwste versie mogelijk om meldingen te laten voorlezen. Wanneer je een file in rijdt hoor je nu bijvoorbeeld hoeveel minuten vertraging je te wachten staat.

Verder zijn er bug fixes doorgevoerd en is de tabbar voorzien van een rustiger design. Voor Android is de dezelfde update ook onderweg.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten