Flitsmeister Android v3.13

Android toont nu ook aantal FM'ers voor je

01 DECEMBER 2014, VEENENDAAL
Samenvatting
In de nieuwe versie is het mogelijk om direct te zien hoe goed de dekking is van de weg waarop je rijdt. Dit doen we door het aantal gebruikers te tonen die voor je rijden of afgelopen paar minuten voor je hebben gereden.

Vandaag is er een nieuwe versie voor onze Android gebruikers live gezet. In deze nieuwe versie is het mogelijk om direct te zien hoe goed de dekking is van de weg waarop je rijdt. Dit doen we door het aantal gebruikers te tonen die voor je rijden of afgelopen paar minuten voor je hebben gereden.

Het aantal gebruikers voor je is net als de huidige (max) snelheid en weg getoond in een nieuwe zwarte balk onderaan het scherm. Daarnaast is er ook nog een bug opgelost waarbij het muten van flitspaal-types nu beter gaat.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten