Reis het snelst naar je bestemming met Flitsmeister

Flitsmeister toont route opties

14 JANUARI 2015, VEENENDAAL
Samenvatting
Vanaf nu is het mogelijk om in Flitsmeister routes in te stellen. Hierdoor zie je precies hoe laat je op je bestemming aan zult komen, hoeveel minuten je je stierlijk zult vervelen in de file en hoeveel van die mooie flitsbussen (pestkoppen?) er op je route staan.

Vanaf nu is het mogelijk om in Flitsmeister routes in te stellen. Hierdoor zie je precies hoe laat je op je bestemming aan zult komen, hoeveel minuten je je stierlijk zult vervelen in de file en hoeveel van die mooie flitsbussen (pestkoppen?) er op je route staan.

(Ik moest in deze paragraaf de woorden ‘actueel’ en ‘nauwkeurig’ gebruiken, dus bij deze!)Je favoriete bestemmingen kun je opslaan zodat je de volgende keer met slechts een kleine handeling een route kunt activeren. Bij het opvragen van route informatie geven we 3 verschillende manieren weer om op je bestemming te komen en selecteren automatisch de snelste route.

HELA HOLA NAVIGATIE??!

Nee, we vertellen je nog niet hoe je moet rijden. Daar zijn die grote blauwe borden voor hé :P Wel geven we je de meest actuele en nauwkeurige aanvullende informatie voor je rit naar bestemming. Daar zijn we goed in dus dat doen we met plezier! :D

Iedereen die op zijn telefoon iOS8 heeft draaien kan vanaf nu ook flitsers beoordelen als de app in de achtergrond draait. Via de notificatie die je ontvangt kun je doorgeven of je een flitser hebt gezien of niet.

Als laatste hebben we ook het verversen van de data aangepakt. Ik zal er geen technisch verhaal van maken, maar het komt er op neer dat de flits- en file informatie sneller binnen is en er minder dataverkeer is. FEEST YES!

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten