Info
Veenendaal | Gepubliceerd op: 27 maart 2015
Pitch
Consumentenbond lovend over Flitsmeister http://pr.co/p/00247f
Samenvatting
De consumentenbond heeft 10 verschillende reisapplicaties getest en Flitsmeister komt als beste uit de test!
Details

De consumentenbond heeft in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu een onderzoek gedaan naar reisinformatie apps. De resultaten van het onderzoek zijn afgelopen donderdag (26-03-2015) bekend gemaakt tijdens de Automotive Week in Helmond.

Tijdens de test zijn er 10 verschillende applicaties met elkaar vergeleken. Flitsmeister kreeg  tijdens de test het oordeel 'Goed' en kwam daarmee als beste uit de test. De consumentenbond verklaarde dat de app er verzorgd uit ziet en een duidelijk overzicht van de informatie geeft. Met name hoe Flitsmeister informatie geeft tijdens het rijden in een file wordt geprezen.

Citaten
Met meer dan 700.000 gebruikers hebben we al een grote bevestiging over het feit dat we een graag gebruikte app zijn. Echter is het natuurlijk ook super om te horen dat een onafhankelijke test van de consumentenbond dan een soortgelijk oordeel geeft. Het onderzoek geeft ook goed inzicht in mogelijke verbeterpunten en daar gaan we natuurlijk volop mee aan de slag zodat de gebruiker optimaal geïnformeerd wordt tijdens zijn rit.

— Jorn de Vries