Consumentenbond lovend over Flitsmeister

Flitsmeister komt als beste uit de test

27 MAART 2015, VEENENDAAL
Samenvatting
De consumentenbond heeft 10 verschillende reisapplicaties getest en Flitsmeister komt als beste uit de test!

De consumentenbond heeft in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu een onderzoek gedaan naar reisinformatie apps. De resultaten van het onderzoek zijn afgelopen donderdag (26-03-2015) bekend gemaakt tijdens de Automotive Week in Helmond.

Tijdens de test zijn er 10 verschillende applicaties met elkaar vergeleken. Flitsmeister kreeg  tijdens de test het oordeel 'Goed' en kwam daarmee als beste uit de test. De consumentenbond verklaarde dat de app er verzorgd uit ziet en een duidelijk overzicht van de informatie geeft. Met name hoe Flitsmeister informatie geeft tijdens het rijden in een file wordt geprezen.

Citaten
"Met meer dan 700.000 gebruikers hebben we al een grote bevestiging over het feit dat we een graag gebruikte app zijn. Echter is het natuurlijk ook super om te horen dat een onafhankelijke test van de consumentenbond dan een soortgelijk oordeel geeft. Het onderzoek geeft ook goed inzicht in mogelijke verbeterpunten en daar gaan we natuurlijk volop mee aan de slag zodat de gebruiker optimaal geïnformeerd wordt tijdens zijn rit. " Jorn de Vries
Contactpersonen
Over Flitsmeister

Met meer dan 850.000 actieve gebruikers is Flitsmeister de allergrootste real-time verkeersinformatie app van Nederland. Door Flitsmeister te gebruiken voorkom je onnodige boetes, rijd je veiliger en vermijd je files op je route.

Onze apps informeren je over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Rij veiliger door voortijdig een signaal te krijgen en bespaar door op de hoogte te zijn van allerlei verkeersmeldingen.

Flitsmeister heeft een hechte community van vele gebruikers op alle mobiele platformen. Deze community zorgt ervoor dat flitsers worden aan- en afgemeld waardoor we de beschikking hebben over de meest accurate informatie over het Nederlandse wegennet. Daarnaast werken we samen met de Be-Mobile waardoor Flitsmeister over de meest nauwkeurige verkeersinformatie van Nederland beschikt.

Flitsmeister is het second screen voor in je auto en is beschikbaar op iOS, Android, Windows Phone en onze (mobiele) website.

berichten